Notícies


Reunió del President de la Cambra amb la rectora de la Institución Tecnologica Colegio Mayor de Bolívar, Cartagena de Indias, Sra. Carmen Alvarado, que ha visitat Catalunya per a establir convenis de col·laboració estratègica en les seves formacions i estudis.

28 de Juliol de 2015

El proppassat 29 d'abril vam organitzar el sopar col·loqui "Bogotá, presente y futuro" amb el Sr. Rafael Pardo Rueda, polític i economista colombià que ha estat Senador de la República, Alt Comissionat per a la Pau a Colòmbia (1986 – 1990), Ministre de Defensa (1991 - 1994) i candidat del Partit Liberal a la Presidència de la República el 2010, i Ministre de Treball del govern de Juan Manuel Santos (2011 – 2014)...

05 de Mai de 2015

El proppassat 24 de febrer, els Srs. Julián Domínguez i Xavier Vendrell, presidents de Confecámaras i de la Cambra de Comerç Catalunya-Colòmbia, respectivament, van procedir a la signatura formal del conveni de col·laboració entre ambdues entitats.

17 de Març de 2015

El proppassat 12 de gener vam portar a terme la jornada de presentació de la iniciativa del “Anillo de Innovación de Bogotá” amb l’assistència d’una setantena d’empreses catalanes de diferents sectors.

L’esdeveniment organitzat per la Cambra, que comptava amb el suport de l’Alcaldía Mayor de Bogotá, l’Ajuntament de Barcelona, ONU-HABITAT Colòmbia, Invest in Bogotà i la Cambra de Comerç de Barcelona, entre d’altres, va suposar la presentació per primera vegada a Europa d’aquest projecte i tenia com a objectiu establir complicitats empresarials i socials així com dilucidar les coincidències de visió i plantejaments amb iniciatives europees anàlogues, com el projecte del 22@ a Barcelona.

19 de Gener de 2015

Durant el mes de desembre hem signat un conveni amb Turisme de Barcelona per tal d'establir les línies de col·laboració entre les dues entitats amb un doble objectiu: d'una banda, des de la Cambra es prestarà suport en la promoció turística de la ciutat de Barcelona en el mercat colombià, tant al sector empresarial (prescriptors) com turista final; d'altra banda, Turisme de Barcelona col·laborarà amb la Cambra en la internacionalització de les empreses turístiques catalanes que tinguin Colòmbia com a mercat prioritari en la seva estratègia d'internacionalització.

15 de Desembre de 2014
Pàgina 1 de 2